Всесвітній тиждень підтримки грудного вигодовування


Вітаємо! Сьогодні розпочинається Всесвітній тиждень підтримки грудного вигодовування! Девіз цього року – «Крок назустріч грудному вигодовуванню: навчайся та підтримуй» — було обрано тому, що в сучасному світі успіх грудного вигодовування не можливий без підтримки матері всіма зацікавленими сторонами – чоловіка, членів сім’ї, медичних працівників, суспільства, держави. Разом з тим, всі, хто поруч з мамою, мають отримати сучасні знання з питань грудного вигодовування. Тоді їхня підтримка буде більш дієвою.

Підтримувати — це надавати об’єктивну, сучасну інформацію, засновану на доказах, щоб створити сприятливе середовище, де матері зможуть успішно годувати грудьми. Адже грудне вигодовування – це не лише прерогатива матері. Якщо і чоловік, і родина, і працедавці, і медичні працівники, і громада, — всі будуть підтримувати жінку, вона зможе пройти крізь всі випробування і досягти своєї мети. Отже, грудне вигодовування – це командна робота!

Шановні друзі! Наш центр вже багато років є «Лікарнею, доброзичливою до дитини». Ми – команда досвідчених фахівців та експертів з питань грудного вигодовування. Ми готові допомогти вам у разі виникнення будь-яких труднощів при годуванні грудьми. Також для майбутніх батьків у нас працює «Школа відповідального батьківства», де вагітні жінки та члени їх родини можуть отримати необхідну інформацію про основні правила грудного вигодовування, харчування під час вагітності та годування грудьми, перші труднощі у годуванні та шляхи їх подолання.

Індивідуальну консультацію ви можете отримати в кабінеті №426 щоденно, окрім суботи та неділі. Заняття в «Школі відповідального батьківства» проводяться кожну п’ятницю, о 12.00. 5 серпня, ми, як завжди, чекаємо на вас в нашій «Школі» на лекції про правила успішного грудного вигодовування. Контактні телефони: 044 560 71 97.

Запрошуємо до нас і бажаємо всім успішного грудного вигодовування!

Related Post

Бережи себе, бо твої очі ще мають побачити багато краси.Бережи себе, бо твої очі ще мають побачити багато краси.

Людське око може розрізняти близько 10 мільйонів кольорів. Цього вистачить, щоб намилуватися красою української природи — від Актівського каньйону до карпатських лісів.

Новини